Skip to main content

Koolen Glas

Hét glasbedrijf uit Swalmen

Glasherstel is één van de activiteiten van Koolen Glas in Swalmen. Als VCA gecertificeerde glaszetter doen wij sinds 1992 méér, namelijk het plaatsen van ruiten in elke denkbare omgeving. Onze kennis en vakmanschap worden ook gevraagd voor restauratieprojecten en bijvoorbeeld voorzetramen bij in- of exterieur. Maar ook voor bijvoorbeeld hardglazen deuren en puien, glazen interieurdelen en voor geslepen glas kunt u óók bij ons terecht. De voordelen voor u als consument maar ook als bedrijf willen wij graag in een persoonlijk gesprek toelichten. Ons vakmanschap is niet zo maar een kreet. Wij streven naar zo hoog mogelijke kwaliteit en dienstverlening. Onze werkwijze is voor u een waarborg van kwaliteit.
Wij zijn voor u 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar via 0475-331288 voor glasreparaties, isolatieglas, glas in lood, spiegels, figuur- en draadglas in de regio Swalmen.

24/7 bereikbaar

0475 – 33 12 88

Over ons

Al meer dan twee decennia staan wij in de regio Swalmen bekend als een uitstekende en kwalitatieve glashandel. We luisteren graag naar uw behoefte en kunnen u gratis en vrijblijvend adviseren over het meest geschikte glassoort voor uw specifieke situatie.
Schade aan uw beglazing komt nooit op een gelegen moment. Gelukkig houdt onze dienstverlening in dat u ons 24 uur per dag en 7 dagen per week kunt bereiken in de regio Swalmen. Bent u bijvoorbeeld uw sleutels vergeten en kunt u uw huis niet meer in? Ook voor hang en sluitwerk aan uw raam of deur kunnen wij ervoor zorgen dat dit probleem voor u wordt opgelost via een van onze partners.
Via telefoonnummer 0475 – 331288 is Koolen Glas dag en nacht bereikbaar voor schademelding uit Swalmen en omgeving. Meldingen per E-mail vallen niet onder onze 24-uurs service.