Skip to main content

Koolen Glas

Hét glasbedrijf uit Roermond

GLASSCHADE ROERMOND

Heeft u glasschade in de regio Roermond? Bel dan meteen 0475-331288, 24 uurs service, 7 dagen per week.
Glasschade herstel is eén van de vele activiteiten van Koolen Glas in regio Roermond. Maar wij doen nog méér. Onze glaszetters plaatsen ruiten en glas in elke denkbare omgeving, voeren glasreparaties uit, maar ook voor isolatieglas, dubbel glas, glas in lood, spiegels, figuur- en draadglas kunt u nergens in de buurt beter terecht.
Wij zijn VCA gecertificeerd glaszetter en zetten onze kennis en vakmanschap in bij vele restauratieprojecten. Ook plaatsen wij voorzetramen binnen en buiten en zijn specialist in hardglazen deuren, (schuif)puien, glazen interieurdelen en geslepen glas. Graag vertellen we u in een persoonlijk gesprek alles over de voordelen voor u als consument of voor uw bedrijf. Ons vakmanschap is geen loze kreet. Wij streven niet alleen naar topkwaliteit, maar ook naar uitstekende dienstverlening en service.
Daar kunt u op rekenen.

24 UURS GLASSERVICE ROERMOND

Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar in de regio Roermond voor herstel van glasschade, glasreparaties; kortom álles op het gebied van glas en spiegels. Wij zijn bereikbaar op tel. 0475-331288.

24/7 bereikbaar

0475 – 33 12 88

Over ons

Koolen Glas uit Roermond is een glasbedrijf dat in 1992 is voortgekomen uit het toenmalige Glasreparatiebedrijf Jo Koolen. Na 15 jaar nam de zoon van Jo, Marvin Koolen,  het familiebedrijf over. Marvin leerde alle kneepjes van het vak van zijn vader en is opgegroeid en vertrouwd met alle ins en outs van het glasbedrijf en de liefde voor het ambacht.

Niet alleen zetten wij onze kennis en vakmanschap in bij vele restauratieprojecten, maar wij plaatsen voorzetramen binnen en buiten en zijn gespecialiseerd in hardglazen deuren, (schuif)puien, glazen interieurdelen, spiegels en geslepen glas. Wij zijn bijzonder trots op ons vakmanschap en streven naar niet minder dan topkwaliteit.

Ons kleine familiebedrijf runt het glasbedrijf vanuit de Scheidingsweg 59 in Roermond en onze ervaren en VCA gecertificeerde glaszetters bieden een goede, betrouwbare en snelle service.
Wij staan het hele jaar door 24/7 voor u klaar.


Heeft u een vraag over een van onze diensten, wilt u een reparatie of heeft u glasschade? Belt u ons gerust helemaal vrijblijvend op tel. 0475-331288 of stuur een mail naar info@koolenglas.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Naast Roermond, komen onze klanten ook uit…